Despre mine

Să facem cunoștiință!

Numele meu este Ionela Dobrean și sunt Nutriționist-Dietetician licențiat, absolvind Facultatea de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș cu Masterat în Nutriție Clinică și Comunitară. Fiind soție și mamă, cu un program extrem de încărcat știu că timpul este foarte prețios în ziua de azi, dar cu toate acestea am învățat cum să mă organizez să am un stil de viată sănătos, ceea ce îmi doresc si pentru voi.

Poate vă simțiți copleșiți de multitudinea de diete existente pe piață și de informații despre ce înseamnă o alimentație sănătoasă sau nu știți asupra căror lucruri să vă îndreptați mai mult atenția, dar eu sunt aici să vă ofer informațiile necesare bazate pe știință iar tu vei învăța care sunt bazele unei alimentații sănătoase și ce alegeri să faci în funcție de situație.

Viața mea s-a schimbat când am început să studiez nutriția, să citesc cărți de nutriție și să fiu la curent cu ultimele apariții în domeniu. Aplicând toate informațiile dobândite, am realizat că stilul de viață se schimbă în timp prin schimbarea obiceiurilor de zi cu zi. Multe probleme de sănătate se pot rezolva și preveni cu schimbări mici in alimentație, tocmai de aceea sunt dornică să ajut pe cine are nevoie de o schimbare în viața sa. 

Prin intermediul acestei profesii minunate mă simt norocoasă să fiu un sprijin, o sursă de informare și un exemplu pentru toți acei oameni care conștientizează importanța alimentației sănătoase și au nevoie de îndrumare spre un stil de viață sănătos.

Obiectivul meu este să vă ajut să slăbiți într-un mod sănătos dar în același timp și să vă schimbați obiceiurile alimentare pentru a vă forma un stil de viață sănătos, tocmai de aceea planurile personalizate sunt create în așa fel încât vouă să vă fie cât mai ușor de respectat, să fie cu alimente preferate și să fie respectate pe o perioadă mai lungă de timp. 

Lucrez cu oameni din diferite țări, oameni extrem de ocupați, cu familii sau cu o mulțime de probleme de sănătate iar planurile alimentare sunt individualizate deoarece sunt de părere că nici un om nu este identic unul cu celălalt.

Vă recomand să luați decizia de a face azi schimbarea în alimentația dumneavoastră, eu vă voi fi aproape și vă voi monitoriza permanent pentru a mă asigura că motivația va rămâne la cote maxime pe tot parcursul schimbării. Susțin în continuare ideea că dacă îți dorești ceva cu adevărat, vei lucra pentru scopul respectiv și vei obține tot ce îți dorești tu, doar că trebuie răbdare și perseverență.

Timeline

2014

Am absolvit Facultatea de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș cu un pachet de informații gata să le pun în aplicare.

2014

2011-2014

În decursul celor trei ani de studii, timp de șase luni am studiat nutriția în Spania la Universitat de Valencia prin programul Erasmus iar alte 12 luni le-am petrecut în Statele Unite ale Americii pentru un schimb de experiență care m-au ajutat sa observ stilul de viată al diferitelor culturi.

2011-2014

2014-2016

Am continuat specializarea mea profesională cu studiile postuniversitare în cadrul masterului de Nutriție Clinică și Comunitară la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș unde am dobândit noi competențe și informații care m-au ajutat să lucrez mai bine cu o gamă variată de persoane (începând de la copii mici și până la o colectivitate de persoane)

2014-2016

2017

Eu fiind din Transilvania, m-am relocat într-o zonă diferită față de ce eram eu obișnuită și astfel am ales Bucureștiul, unde m-am angajat la o companie ca si nutriționist – dietetician. Aici am avut parte să lucrez cu o varietate de oameni.

2017

2018

Am decis să mă întorc în orașul meu natal, Reghin (Mureș) pentru a-mi deschide propriul cabinet privat. Aplicând toata experiența dobândită in am reușit sa ajut mulți oameni care au dorit o schimbare in stilul lor de viață. 

2018

2022

În prezent îmi desfășor activitatea în mediul privat atât in cabinet cât și in mediul online fiind implicata in foarte multe proiecte si colaborări.

2022
Scroll to Top