Portofoliu

Înainte După
O colaborare minunată cu rezultate frumoase! Mi-am schimbat stilul de viață și am învățat să mănânc sănătos. Nu m-as mai întoarce la stilul vechi de viață. Multumesc!
Oprea Simina
Rezultat: -30kg
Înainte După
Îți mulțumesc din suflet Ionela Dobrean pentru rezultatul obtinut si tot ceea ce am realizat împreună. Mi-ai fost alături pentru tot ceea ce am obținut, fără operație, fără înfometare, doar cu un stil de viață sănătos. Vă recomand cu încredere. Nu e ușor pentru a schimba stilul de viață pe ceva sănătos cu rezultate 100%. Iti multumesc!
Demeter Orsalya
Rezultat: -100kg
Înainte După
Mulțumim mult! Respect pentru professionalism și colaborare, înțelegere și încredere, este o plăcere colaborarea noastră! Te voi susține în proiecte în continuare și recomand cu încredere Ionela Dobrean
Kopacz Bela
Rezultat: -35kg
Înainte După
Recomand cu încredere pe Ionela Dobrean pentru toate persoanele care vor să ducă un stil de viata sănătos! Felicitări și succes mai departe!
Kopacz Tunde
Rezultat: -15kg
Înainte După
Mulțumesc frumos pentru tot sprijinul acordat și răbdarea pe care ai avut-o cu mine!
Iordache Diana
Rezultat: -17kg
Înainte După
Am obținut aceste rezultate minunate cu ajutorul doamnei Ionela care m-a ajutat să îmi schimb stilul de viață treptat și să ajung la greutatea mult dorită.
Pintilescu Rodica
Rezultat: -17kg
Înainte După
Mulțumesc mult pentru ajutor și rezultatele bune se obțin alături de oameni minunați!
Horvat Ionut
Rezultat: -25 kg
Înainte După
Marius se simte mai bine,mai sănătos de când a slăbit și nu ia fost greu deloc sa urmeze acești pași deoarece nu a simțit lipsa la nimic din alimentație și asta datorita programului dumneavoastră.Multumim din suflet!
Tatar Marius
Rezultat: -8kg
Scroll to Top